Той сподели пред журналисти, че когато прочел за слуховете много се разтревожил и на секундата й се обадил, за да провери дали въобще е жива.

Галя отрекла напълно слуховете и му казала да не се притеснява за нея. Тя пък от своя страна все още му била сърдита задето навремето я прецакал с пари и по този начин провалил съвместната им кариера. Разговорът като цяло продължил с вадене на стари ризи и Миро побързал да затвори телефона, едновременно успокоен и изнервен.

''Истината е, че с Галя в момента не сме в блестящи отношения, но това не може да ме накара да лъжа по неин адрес. Аз навремето я обидих жестоко, защото й изневерих с друга жена, но това си е наша лична история. Със сигурност, тя не е болна от нищо, а как ли пък не от СПИН" - казал Миро.

Той подчертал, че е силно вярващ християнин и преди всичко се стараел да бъде добър човек. Далече бил от мисълта да я злепоставя още повече, защото никой не е застрахован в този живот. Днес си на върха, утре се пропиваш и падаш в капана на зависимостта, пише lifestyle.bg.