Миро Каризмата отхвърли окончателно всички слухове, че е с интересни наклонности и обяви пред журналисти, че в най -  скоро време възнамерява да се ожени.

На всичкото отгоре, известният плейбой ще преведе щастливката под дъгата не къде да е, а в ''Шоуто на Слави'', пред погледите на хиляди втренчени в телевизионния екран зрители.

Щастливата булка е неговата скъпа колежка Мариана Попова, с която преди време щяха да си издерат очите в открита вражда. Причина за техния сблъсък беше неприятното отношение на певеца към Мариана, докато двамата се подвизаваха в журито на популярното музикално предаване ''Гласът на България''.

Неприятното отношение явно е забравено далеко в миналото, защото Мариана също потвърди новината пред пред репортери, съвсем независимо от избраника си. Тя дори издаде и куп подробности около церемонията и разкри, че всичко на сватбата ще бъде както си му е ред. Тя ще бъде облечена в бяла булчинска рокля с червени пайети, а Миро естествено – издокаран в черен смокинг. Водещ на церемонията ще бъде Виктор Калев, а цялата работа ще стане в епизод на сериала ''Ракия сънрайз'', пише skandalno.net.

Паметливи хроникьори на светските събития у нас припомнят, че и Миро, и Мариана станаха жертви на безобразни слухове по техен адрес. На няколко пъти Каризмата беше набеждаван за гей, като в последния случай за негов любовник беше спряган рапърът Криско. Попова също беше очернена с подобни слухове в близкото минало, но за нея твърдяха, че е скъпо платена проститутка.