Миро си е върнал Златка Димитрова със скъпа покупка. Става дума за апартамент в малка баровска кооперация в новите квартали на София, показа видеоматериал на „Папараци”. Hotnews.bg припомня, че плеймейтката живееше със сина си и бащата му в огромна къща в Банкя, която обаче не я удовлетворяваше.

Тя сама на няколко пъти се оплака публично, че баровският дом е твърде далеч от града и светския живот и тишината й идва в повече. Въпреки огромния двор и разчупената архитектура на няколко нива, Димитрова се чувствала като затворничка в хасиендата и нямала търпение да се потопи в шума на забързана София. От тази година това ще се случва бързо и лесно, защото къщата в Банкя остава само извънградска вила, а Златка ще се шири в апартамент на половин час от центъра на столицата.

Миналата година тя и Миро преживяха драматична раздяла. Брюнетката се прибра в родния Бургас с детето, а „Папараци” я заснеха да се кара с таткото на сина си по телефона. Тя дори преживя кратка връзка със свой съгражданин, но след няколко месеца се прибра при Миро. Явно една от причините е било решението на бизнесмена да се откаже от луксозния, но далечен дом и да се премести в нова къща. Апартаментът се обзавежда с пълна сила и до дни тримата ще заживеят под нов покрив.