В Брадъра не само, че всичко е нагласено, но и се знае по сценарий кой кога трябва да отпадне. Това стана ясно от признанията на изгонения Миро пред Гала.

Той искал да прати на номинации Сани-Алекса още първия път, но не му разрешили.

В изповедалнята Големият брат отхвърлил предложението му и го помолил да посочи някой друг. Доста изненадан, Миро се замислил и от немай къде номинирал Панайот, защото другите ги познавал по-добре.

Всичко това било с цел още на втория ден Панайот да бъде изхвърлен, за да го върнат обратно тайно в Къщата. Не зная как е било при другите играчи, но сигурно и при тях е имало някакъв натиск. Иначе беше нелогично да излезе пръв и то с такъв голям процент, разсъждава играчът. Много хора го познаваха, много го харесваха, няма как всички да поискат да го изхвърлят. Та ние току що бяхме дошли.

Изненадващо Миро призна, че също харесвал Панайот, бил му забавен, внасял оживление в Къщата. А Сани номинирал, защото много спяла първия ден. И защото не я познавал.

Това бяха изненадващи номинации, признава той. Трябваше да мине поне седмица, но явно е замислено предварително. Както явно се оказа, че е замислено излизането на Сани, но седмица по-късно, пишат от kliuki.bg

Тези откровения за кой ли път потвърдиха подозренията на много зрители, че не те гонят с СМС-ите си играчите. Че цялата игра е предварително замислена, знае се кой кога ще излезе, кой ще остане и дори кой ще спечели. Както и да се държиш вътре, каквото и да правиш, ще излезеш, когато ти е писано от продуцентите.

Миро постави под съмнение и рекордния процент, с който бяха изгонени тризначките, непрекъснатото спасяване на Стойка, която не харесваше нито на хората вътре, нито но тези отвън, но остана.