Свръхдоза едва не убила Миро от бившия дует „Каризма”.

Певецът по чудо оцелял след пиянска оргия, придружена с огромни количества алкохол и дрога, пише в. „Шок”, цитира kliuki.bg.

След две поредни нощи на пиянски запои, придружени с обилно количество „бело”, организмът на Миро не издържал и звездата от „Каризма” едва не се споминал. Спасили го единствено големият му късмет и верните му другари. Очевидци на инцидента разказват, че аверите на певеца едва го отървали от небитието, информира изданието.

Както си пиел и купонясвал, Миро изведнъж побелял като платно и припаднал бездиханен на земята. Настанала пълна суматоха. Приятелите на певеца започнали да го плискат с вода, правили му дишане уста в уста, но нищо не помагало. Паникьосаните купонджии повикали лекар, който успял да свести надрусания до козирката изпълнител.

Според злите езици Миро от години е пристрастен към „бялото сладко”, но никога не е прекалявал с него.

Изпълнителят често приемал кокаин, но това се случвало в края на седмицата, когато на следващия ден не е на работа и има време да реанимира.

През последните месеци обаче зависимостта му към „белия прашец” рязко нараснала и певецът се нашмърквал до козирката всеки път, когато имал пари.

Самият изпълнител все още не е коментирал нито инцидента, нито слуховете, че има проблем с наркотиците.

Снимки: Bulphoto