Парите на "Биг брадър" са прокълнати! Те носят отрицателна енергия заради завистта на българина", обяснява победителят във втория сезон на някога хитовото риалити Миро от столичния квартал "Обеля", пише БЛИЦ.

Ревльото", както подигравателно го нарекоха зрителите по време на неговото участие в предаването, спечели 200 000 лева, но загуби съпругата си Елена, която го заряза заради мимолетната си тръпка към фризьора Мариян....

Миро инвестира наградата си в строителен бизнес, твърди, че по някое време успял да удвои парите, но после загубил всичко заради кризата. И когато имал пари, и сега, когато няма, се чувствал ужасно самотен, прибирайки се в пустия си апартамент.

Купоните не го радвали, защото пред прага на жилището му като чук го връхлитала самотата. Останал му е спортният автомобил "Пежо", с който уж привличаше мацките в "Надежда" и "Обеля", но според негови познати още го гони мъката от загубата на Хубавата Елена, заради която Миро пророни кофа сълзи пред очите на цяла България.

Повечето зрители на "Биг брадър" почти са забравили победителя от най-неуспешния сезон на риалитито, продуциран не от Нико Тупарев, а от бившия му съдружник в СИА Димитър Митовски. Георги Алурков, който спечели и наградата, и любовта на ромката Таня, профука парите в безкрайни запои с приятели. Веднага след края на шоуто заряза Таня и

почти не изтрезняваше.

"Добре, че се отървах от парите. Те покваряват. Имах чувството, че са ме проклели", вайка се Жоро пред "168 часа". Чак след като отново стана бедняк, успя да намери любовта, да се ожени и дори да се сдобие с дете.

Култовите благоевградски тризначки Вяра, Надежда и Любов, които също спечелиха Голямата награда в един от сезоните на воайорското шоу, гушнаха 250 000 лева и помислиха, че са станали топбогаташки.

Най-напред купиха апартамент на изстрадалата си майка, после уж замисляха бизнес със заведения или магазини, но в края на краищата се пренесоха да живеят в столицата, издържайки се от наградата. Докато я стопиха. После се опитаха да изтеглят кредит, с който да захванат бизнес в София, но от банките ги отрязаха, защото нямат постоянни доходи и месторабота.

Сега тризначките, които не знаят разликата между глагол и прилагателно, смятат да заминат за Америка, където ще стават кинозвезди. Предимство им е единствено уникалната прилика помежду им, заради която могат да получат някоя третостепенна роля в кинолента от масовата продукция.

Най-умни ще излязат сякаш семейство Кузмови от Пловдив, които получиха 200 000 лева от единствения фемили сезон на "Биг брадър" плюс апартамент в София. Веско и Ели водили доста спорове как да употребят парите, след като най-напред си купили класен телевизор. Гробарят възнамерявал да отвори собствена траурна агенция, но вероятно се е уплашил, че може да загуби всичко и да продължи да бъхти за жълти стотинки. Затова с жена му решили да си поживеят, докато има пари, а после да му мислят за децата и тяхното бъдеще.

Вече година се издържат с парите от наградата. Ели си имплантира огромни силиконови цици и устни и си направи абдоминопластика - изрязаха й отпуснатата кожа по корема. Сега се гордее с новата си визия и не съжалява за потрошените по пластични операции кинти. Апартаментът на семейството в столицата още не бил довършен.

След като влязат във владение, Веско и Ели най-вероятно ще го продадат и ще продължат да си живуркат, докато стопят и тези пари. Двамата не се отказаха от глезотиите на няколко почивки с двете си деца и двете кучета. Може би тяхната политика е най-правилна - "нека се пенсионираме за една-две години, пък после ще работим". На пръв поглед Ели и Веско изглеждат неразумни, но май единствени са прозрели мъдростта, че бъдещ живот няма и животът е тук и сега.