Миро съвсем се потули след провала на Евровизия. Според близки до бившата половинка на дует „Каризма“, Миро не само, че е изпаднал в депресия, но е потънал и в дългове. Над 60 бона дължал на няколко места.

Парите вложил в подготовката, песента и клипа за престижния европейски конкурс, но за нещастие той отпадна още в първия полуфинал, пишат kliuki.bg

Точно заради това не си подавал носа навън, мъчейки се да работи и да създаде някой уникален хит, с който да си върне славата и парите.

„Искаше огромни суми от приятели, познати. Не спираше да харчи, а беше наясно, че няма как бързо да върне толкова много пари. Но такъв си е Миро, първо действа, после мисли“, споделят запознати.

Преди време се заговори, че Миро се е облажил с 30 000 евро от участието си в Евровизия, на които разчитал, за да си оправи борчовете. Оказва се обаче, че тези пари, така и не пристигали.

Фенове на Миро го призовават да се стегне и да се вземе в ръце. „Нека скоро ни зарадва с нова песен и нека пак достигне връх в кариерата си“, коментират почитатели на Миро.