Певецът Миро и любимата му Ели Златанова се върнаха на мястото, където си казаха заветното „да“, за да отпразнуват третата годишнина от сватбата си. Двамата са за пореден път на остров Корфу, където през 2016 г. се разходиха до олтара. Двамата все още живеят през повечето време разделени, защото Миро има ангажименти в България, докато съпругата му работи и живее във Великобритания.

Това може би е и причината двамата все още да нямат наследник. "Преди 3 години на този ден казахме „ДА“. 1095 по 1095 пъти “ДА” и “Благодаря” за всеки ден оттогава досега"- с това обяснение в любов Миро умили мрежата, а десетки фенове побързаха да поздравят семейството за празника им.


Скоро след като чуха Менделсон на Корфу, Миро и Ели коментираха, че се надяват един ден именно там да бъде постоянната им адресна регистрация. Миро е луд фен на гръцкия остров заради любовта към писателя Джералд Даръл, който е живял там като дете в първата половина на ХХ век. В момента БНТ излъчва сериала „Семейство Даръл“, който разказва за премеждията му на Корфу.