Някои от новите съквартиранти, които влязоха в Биг Брадър Ол Старс май целенасочено послъгват, че са сами и нямат гаджета.

Това може би е стратегия от тяхна страна, за да имат повече шансове за печалба. Известно е, че любовните флиртове в Къщата водят до покачване на рейтинга на риалити героите, пише Супер 19', цитира slava.bg.

Първият хванат в крачка е Миро, победител в Биг Брадър 2 преди 7 години, където интригата се въртеше около него, тогавашната му съпруга Елена и фризьора Мариан.

В момента той менажира кастинг фирма заедно с известния топмодел Катя Дюлгерова. Двамата набират лица за ревюта, клипове и филми  - от деца до пенсионери.

При влизането си в Къщата, преди седмица, Миро заяви, че в момента няма сериозна приятелка.

Популярният риалити герой обаче всъщност има нова сърдечна тръпка. Музата на сърцето му е именно неговата бизнес-партньорка, която е една от най-успешните родни манекенки.

Преди две години именно тя основа агенцията, която тепърва набира скорост в модния живот на България.

Според мълвата именно заради това, че са двойка в живота, Катя взела под крилото си победителят в Биг Брадър.

Любовта между двамата пламнала по време на работата, разказват близки до двойката. Миро често участвал във фотосесии и кастинги и бил нает за модел в агенцията на Катя.

Така покрай работата се завъртяла и любовната история между двамата. Двамата вече не се крият и не спират да се появяват на публични места и по партита, констатират с изумление светски персони.

Много често компания им прави и 8-годишният син на Дюлгерова от предишната й връзка. Според мълвата Катя дълго време е живяла с обикновен мъж, който не е познато лице в модните среди.

Миро, чиято драма с половинката му Елена в Биг Брадър, му донесе премия от 200 000 лв., пък дълго време нямаше сериозна връзка.

Той непрекъснато се появяваше със засукани мадами, но това бе само, за да лъска имидж пред медиите.

Клюкари разправят, че Хубавата Елена приела съвсем спокойно новината за новата връзка на екс-любимия си. Тя дори се познавала с Катя, която преди време дефилирала на ревю, облечена в нейни дрехи.

Преди време пък гръмна новината, че Миро е новото гадже на Маги Желязкова. Таблоидите написаха, че двамата влюбени ще ходят заедно на почивка на море това лято.

Бившият брадър обаче отрече клюката, и заяви, че с Маги са приятели, а последно са се засекли на ревю–спектакъл.

*Боби и Лиляна (Снимка: SLAVY Magazine)

Боби Ръгбиста, също май крие, че продължава да има взаимоотношения с Лиляна, която също влезе в Биг Брадър Ол Старс. Само преди месец двамата бяха засечени да се разхождат прегърнати в столичен парк. Гледайки ги отстрани, човек едва ли би предполагал, че двамата са само приятели. Явно договорката с продуцентите е такава, да не разкриват истината за отношенията си.

Всички зрители на риалитито се надяват да видят нови искри между Борислав и Лиляна. В Биг Брадър 3 Борислав показваше открито чувствата си в басейна, а Лили бе на седмото небе от щастие, че е открила любовта. Сега обаче според брюнетката, тя си има сериозен приятел и заяви, че ще се държи благоприлично в Къщата.