Поп певецът Миро стопил коремчето и паласките си с гладолечение.

Изпълнителят на „Дочупи сърцето ми” направи 4-месечна пауза, в която си взе почивка от сцената, и през това време успя да развали фигурата си.

„Когато реших да се връщам към концертите обаче, реших да се стегна. Един артист не трябва да е дебел, непрофесионално е и е знак на неуважение към публиката”, обясни за bTV талантът от Добрич. Той изкарал пет дни на вода и чай, зачерквайки кафето и алкохола редом до всички храни в менюто си. Първоначалната му идея била да тества волята си в 10-дневен режим, но спрял до петия заради страх.

„Правех цялото нещо, без да съм под лекарско наблюдение, и се притесних, затова след петия ден започнах захранване с плодове. Градината ми е отрупана, само отивах и си късах каквото ми е нужно.

После всеки път като минех край огледалото по къси шорти, си казвах:

„А, кой е този човек?” Толкова се радвах, че се приключи с това пиршество на плътта!”, разказва с усмивка Миро.
Първата си голяма почивка за лятото той вече е направил на любимия си остров Корфу с приятелката си Ели, която от години живее в Лондон.

„Много красива жена. Казват, че лицето на човек с годините излиза, а тя става все по-хубава. Това момичето, което съм избрал.”, изповяда се Миро и тушира слуховете, че ще се жени.

„Ако нещо такова се случи, ще го разберат моите лични хора, малкото, които ме обичат. На другите ще кажа просто, че не им влиза в работата.”