На 22-ри октомри Зала 3 на НДК ще бъде взривена от красота, музика и невиждани ефекти. VIP събитието на годината – Top models of Rosebud ще събере на сцената Миро, Елица, Стунджи и изключителния спектакъл Classic in the house.

Миро ще представи за пръв път най-новия си сингъл “Power”. С интересни интерпретации на фолклор, модерна музика и house ще омагьосват виртуозните Елица и Стунджи.

Проектът Classic in the house представлява модерна интерпретация на класическа музика. За представянето на сцената на Top models of Rosebud в България пристигна роял Bösendorfer на стойност 3 милиона лева. С такива рояли разполагат най-големите концертни зали във Виена, Милано и Пекин.

Мария Каракушева ще представи вечните музикални произведения на великите композитори с модерен аранжимент с помощта на известен DJ. Две красиви дами – Елица и Мария, в компанията на двама виртуозни музиканти ще направят фолклора и класическата музика достъпни и разбираеми за всички поколения.



Хореографията на Top models of Rosebud, дело на Диана Великова, ще допълни музикалните изпълнения и изненади, които изпълнителите са подготвили.

Елитът на България, в лицето на 750 VIP гости, ще наблюдава 3D ефекти, които се показват за 3-ти път в света. 40 момичета, превърнати от обикновени красавици в професионални модели с помощта на модна агенция Expose, се борят на финала на конкурса Top models of Rosebud. 12 от тях ще бъдат избрани за лицата на Rosebud и ще имат уникалния шанс да се снимат за списанието през 2010г.

Случващото се в залата ще се предава на живо на огромни екрани пред НДК, където DJ JiJo ще забавлява повече от 10 000 house фена. Партито се допълва от тонове безплатен сладолед по никое време и литри енергийни напитки и бира.

За финал, Rosebud ще подари на софиянци бляскава заря и възможността българската красота да бъде показана по целия свят.