След като повече от година не близва капка алкохол, Миро е спрял да гледа и порно, призна самият той в интервю за „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Изпълнителят бе категоричен, че гледането на филми за възрастни крие точно толкова опасности, колкото употребата на дрога и пиячка. „Първо гледаш едно нещо-става ти интересно, после-друго, накрая прекрачваш една граница, която не бива да бъде прекрачвана”, обясни Миро.

Той не скри, че получава мръсни предложения в социалните мрежи от дами, като особено настоятелни били норвежките, но дори не ги отваря, защото е щастливо женен. Припомняме, че Миро и половинката му Ели сключиха брак през август 2016 година на красивия гръцки остров Корфу. Тя живее в Лондон от години, а когато се запознали след концерт на дует „Каризма”, била дори женена.

След като се разделила с тогавашния си съпруг, се венчала за изпълнителя и днес двамата са много щастливи, въпреки че не се виждат всеки ден. Ресторантът, който Ели менажира, е бил класиран в топ 5 сред най-добрите заведения в английската столица, похвали се Миро.

снимка:инстаграм миро