Миро се опитва да стане нов човек. Отскоро той е отказал цигарите, месото, млечните продукти и вече почти не пие алкохол, похвали се самият той.

Изпълнителят на “Губя контрол” трябва да влезе в перфектна кондиция, тъй като през лятото ще е всекидневно на екран заради новото тв шоу “Гласът на България”, където ще е треньор на един от отборите.

Запитан ще се съберат ли отново “КариZма”, както твърди Галя, Миро е далеч по-уклончив:

“Може и да се съберем, времето ще покаже... След разпада на дуета аз подходих по-комерсиално. Пък и ми помогна ситуацията, че има глад за мъже артисти. Аз още преди исках да пея сам, но така се случи, че трябваше да сме дует. Нашият първи продуцент Митко Щерев ни даде идеята да пеем заедно. Тогава си деляхме разходите на две, което бе по-лесно. С Галка бяхме в една къща, за да ни е по-евтино. Пишехме си музиката и текстовете, за да може да делим парите на две... Навремето работехме в един клуб все готини хора - Тони, Галя, Орлин Павлов, Ненчо Балабанов. Там беше и Драго Драганов, който често не е прав за много неща, но тогава съм го запомнил какво каза на едно момиче, с което са започнали в цирка: “Как може да забравиш времето, когато с тебе деляхме една коричка сух хляб”. Затова смятам, че човек не трябва да забравя хората, с които е започнал”, изповяда Миро, пише blitz.bg.