Поредица от кошмарни събития съсипва живота на провалилия се на “Евровизия” Миро.

Според наши източници “падналата звезда” е в жестока депресия, пише blitz.bg.

Изпълнителят на “Губя контрол” вече губи контрол и в живота си, разкриват източниците на “ШОУ”.

Миналата седмица, докато вечерял и се забавлявал с приятели, той припаднал на масата и бил отведен в “Пирогов”.

Според интриганти припадъкът на Миро се дължи или на злоупотреба с алкохол и някои други негови любими стимуланти, или на нервен срив.

Те разкриват, че преди няколко седмици певецът е бил принуден да върне чисто нов автомобил на компанията-продавач поради невъзможност да си плаща лизинга.

Тези дни съдебен изпълнител пък го прогонил от наетата от него къща също по финансови причини, тъй като ангажиментите му рязко секнали след провала на “Евровизия”.

В момента доскорошната звезда обитава далеч по-малък апартамент.

Както преди време “ШОУ” пръв написа, бившата му вече хазяйка, чиито съпруг е на висок бизнес пост, още не може да си събере няколко наема от Миро, а бившето му гадже Васил е разбил тайно вратата, за да си изнесе вещите.

Злите езици казват, че при всички свои приятели Каризмата е задлъжнял и сменял номерата на телефоните си през ден, за да избегне конфронтация с тях.

Според най-близките му, след фиаското в Осло изпълнителят на “Омиротворен” отшелничи и само неколцина “дружки” споделят тъжното му ежедневие, което се състои в тъпченето с алкохол, храна и... още нещо.

А от известна българска медия разказват под сурдинка, че изпадналият в тежка депресия Миро им дал интимно интервю за живота си с Крум, а после им скъсал телефоните, за да не го пускат.