Първата история в най-романтичното предаване в ефира – „Наистина любов”, ще представи любовното послание на Галина от Ямбол.

Нейният любим Иван излежава шестгодишна присъда в Старозагорския затвор. В разговор с Миро тя ще разкаже за тяхното запознанство, за смелото решение да заживеят заедно и за нещастието, което ги сполетява – ареста на Иван.

Миро ще отиде в затвора, където ще се срещне с възлюбения на Галина. Любовното послание на неговата любима ще разчувства Иван, който ще разкаже за намеренията да промени живота си и за причините той да попадне в затвора.

В студиото Галина ще изгледа посланието на Иван и ще сподели пред водещия за безпрекословното доверие към него, както и за вярата, че любовта може да промени човек към по-добро.

Втората история в предаването ще представи една семейна двойка. Поръчител е Емилия, която има за цел да покаже на съпруга си своята подкрепа. За Емилия и нейният съпруг Младен, това е втори брак.

Тяхната любов минава пред различни трудности – краят на разводите им, финансови затруднения, любов от разстояние, физически инцидент, които довеждат до тяхната раздяла.

Миро се среща с Младен, който след всички препядствия е все така човекът, в когото Емилия се е влюбила и обича.

В студиото на „Наистина любов” Младен ще поднесе една вълнуваща и емоционална изненада на своята любима. Негови „съучастници” ще бъдат едни от най-обичаните български изпълнители – Миро и Кирил Маричков.