Известният със слабостта си към своя пол изпълнител, си е загубил ума по личния си фитнес инструктор. Миро от бившия дует ''Каризма" яко е хлътнал по мускулестия мъжага с турска кръв Айхан Исинов.

Певецът се запознал с Айхан преди няколко месеца и буквално пощурял по гънките на тялото му и изкусителния му поглед.

Според мълвата певецът потърсил всякакви начини, за да намери път към новата си тръпка, но инструкторът бил неприклонен и не показал по никакъв начин, че се интересува от мъже, пише lifestyle.bg.

Преди няколко седмици се заговори, че Миро е намерил спонсор в лицето на богат арабин, който финансирал музикалните му проекти. Въпросният господин живеел от години в България, а двамата с Каризмата се запознали на частно парти, където певецът бил поканен като гост-изпълнител. Нежният Миро веднага си паднал по арабина и оттогава поддържал неангажираща връзка с него, която му осигорила доста добри доходи.

И все пак след като връзката е неангажираща, Миро е решил да помечтае как мачка чаршафите с красивия фитнес инструктор.

Упорито се твърди, че певецът имал вземане-даване и с рапъра Криско, който е негово протеже.

За да опровергае слуха младият изпълнител пусна свое порно клипче в интернет, на което ясно се вижда как девойка му прави френска любов. След това се хвана с Елица Тодорова, с която делят и микрофона и леглото.