Миро, Невена Цонева и Криско тези дни се радват на засилен интерес от страна на меломаните, защото презентираха съвместното си парче "Слагам край".

"Най-хубавото парче в радиоефира за момента, а най-много се радвам, че можех да работя с двама от моите любими млади артисти - Криско и Невена Цонева. За мен няма особено голямо значение дали нещо е станало хит. По-скоро ме интересува аз да съм доволен, да съм доволен от работата си, хората край мен да са доволни. Но в случая и Криско, и тонрежисьорът ни Митко Ганчев - всички, които работехме в този проект, включително Невена, сме много доволни и щастливи" - казва Миро в сутрешния блок на ЬTV, цитират от signal.bg.

Добрата видеореализация на сингъла също събира поможителни коментари от страна на феновете.

"Клипът го заснехме с Ники Скерлев, който е оператор-режисьор. Заснехме клипа точно ден или два преди да вляза в "Гласът на България" - казва Миро и обяснява каква е била най-напред идея му за песента и защо се е наложило да промени концепцията си за парчето:

"Първоначално това парче беше написано за една моя малка приятелка от Русе, на която ще бъда продуцент на първия албум. Парчето беше написано за Дивна. Дивна, която, въпреки че е на 13-14 години, е изключително обоснована личност, каза "Аз не си представям моя дебют с такава песен" и беше абсолютно права. Сега е на 14 години и трябва да пее други неща, не "слагам край". В момента, в който тя каза "Аз няма да изпея това парче, защото то не е моето парче", аз казах "Ок, аз ще го изпея" и го изпях. Виж колко е сладко - износваме дрешките на по-малките".

Още с първите два епизода на новото музикално риалити, прави впечатление, че от четиримата треньори в "Гласът на България" - Миро, Мариана Попова, Ивана и Кирил Маричков, младите таланти предпочитат да са именно в отбора на Миро. Изглежда той е олицетворение на модерната и успешна българска музикална звезда.