“Нали виждате, че съм тук”. Така Миролюба Бенатова отговаряла на колеги и началници, когато се появявала в bTV за кратко, а в същото време си събира багажа, натрупан през 13-те години работа в телевизията.

Бенатова си е взела цялата полагаема й се отпуска, но от време на време се появявала в bTV, за да тушира слуховете за готвения си трансфер.

Според нейните колеги обаче криминалната репортерка е поела окончателно пътя към Нова тв и няма да се върне назад, пишат от БЛИЦ.

След като топводещите на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев напуснаха изненадващо bTV и отидоха при конкуренцията, всички лица на телевизията са следени с повишено внимание.

Самата Миролюба не спира да подклажда слуховете с поведението си.

“И още нещо покрай заслужените адмирации за Генка и Косьо и интервюто им със Станишев – Ани Цолова и Виктор Николаев платиха цена за въпросите към Орешарски и не само към него. Днешната свобода е плод на шамара от напускането на Цолова и Николаев! Нека се помни, че Ани и Виктор не се махнаха от най-гледаното време по bTV заради пари!”, написа тя във фейсбук профила си в началото на миналата седмица.