Мис Бони отново скандализира с последното си изказване. Звездният гримьор откровено сподели мнението си за пластичните операции на чалгаджийките. Той не се поколеба да сподели кои според него са успешни и кои не.

"Устните на Мария например са грешка и тя сама си го знае. Но след последната корекция ги намали и сега изглеждат много по-добре. Иначе тя носи естествена детска красота и има едно от най-малките личица, пише kliuki.bg. В тази графа слагам и Николета Лозанова. Тя също е по детски красива и противно на това, което се говори, с нея се работи много лесно. Тя предварително планира визията си за събитията. Дали ще е фотосесия, или някакъв рекламен клип, Николета знае точно как иска да изглежда. И няма никакви корекции по лицето, доколкото знам", разкрива пикантерии Мис Бони.

*Мария

Относно спекулациите със счупения нас на Емилия след катастрофата Мис Бони призна, че на половинката на Коко Динев й се наложило да го оправи, но това нито й е придало по-красив вид, нито я е загрозило.

*Емилия

Единствената, която е спечелила чисто визуално от ринопластиката, е Таня Боева, при която било наложително: "След като си оправи носа, хората видяха, че всъщност тя е едно хубаво момиче", споделя Мис Бони. За толкова години работа с фолк певиците Бони е запомнил една реплика на култовия Милко Калайджиев, която гласи: "В крайна сметка всички са едни и същи".

*Таня Боева