Мис България 1999 Елена Ангелова преживява кошмарен период в личния си живот. От няколко месеца ослепителната блондинка е в крайно обтегнати отношения с мъжа си - маститият бизнесмен Николай Ненчев, пише „Уикенд".

Двамата са в процес на развод, като молба за разтуряне на брака е подадена от носителката на титлата „Мис България" до съда на 25 юни. Въпреки това Елена е принудена от обстоятелствата да живее под един покрив с мъжа си в тузарска къща под Киноцентъра в квартал „Бояна", пише lifestyle.bg.

Причината за напрежението в семейството на Елена Ангелова е връзката й с друг мъж, от когото преди 8 месеца тя роди момче на име Кристиян. От съпруга си Николай Ненчев красавицата има момче на име Александър, което в момента е на 8 години.



Близки до миската споделят, че Елена прави отчаяни опити да се раздели с мъжа си от повече от 2 години, които обаче засега удрят на камък. Ненчев оказвал психически тормоз над вече бившата манекенка и отказвал да я пусне да живее самостоятелно. След подадената молба за развод освирепелият съпруг на Елена Ангелова я заплашвал, че ще й отнеме детето и няма да й разреши да го вижда.

Заглавна снимка: Булфото