Чалга скандалите около Мис България 2015 не стихват.

В инернет мрежата лъсна поредната порция от провокативни снимки на 19-годишната Симона Евгениева, видя "България Днес".

След като отпразнува короната на победителка в конкурса за най-красива българка в столично попфолк заведение, където беше заловена да подлага дупето си за барабанче, сега стана ясно, че любовта на моделката към чалгата съвсем не е отскоро.
Симона има богата кариера като лице от попфолк клиповете на някои от най-известните изпълнители в бранша.

Студентката по аграрен бизнес участва във видеото на Илиян към песента "Палавница", където се вживява в ролята на лирическата героиня, за която се пее:

"Каква ли палавница ти си, моя ли си?



Мони, както я наричат приятелите й, впечатлява с кръшни движения и в клипа на Азис към дуетното му парче с гръцкия изпълнител Цаликис, както и в лентата към песента на Коцето и Лияна - "До лудост".

Навръх Нова година Симона отново не изневери на любимия си музикален жанр и се появи барабар с короната и лентата в чалга клуб в Лом.

"Няма ли кой да спре тази грозна чалгаджийка да излага всички хубави българки по този нелеп, селски начин?", коментират гневно хората в социалните мрежи.

Евгения предизвика вълна от недоволство и съмнения за прозрачността на конкурса още с избирането й за миска.

"Как може от толкова хубави момичета тази година да изберат точно тази, която няма никакви данни. Ниска е, изглежда все едно няма врат, а на всичкото отгоре има татуси, което е забранено на световния конкурс."

Евгениева отнесе подигравки, че е достойна да наследи Антония Петрова и прозвището й Мис Крокодил, както и че най-вероятно е дъщеря на Мисис България Анита Мейзер.

Сякаш за да отговори на нападките, Симона написа наскоро в профила си във Фейсбук: "Не ме съди, не съм родена да съм перфектна, а истинска!"