Ромина Андонова пътува днес за най-престижния световен конкурс за красота „Мис Свят” 2010 в Китай, където ще се включи на 30 октомври в ожесточената надпревара за световната титла с финалистки от 120 страни от цял свят.

Организаторите обещават зрелищно шоу за грандиозния финал, който ще се проведе в град Саня, Южен Китай, пише dir.bg.

След усилена подготовка на родна земя Ромина твърдо е решила да омае организаторите и журито с пълния си арсенал от артистични таланти и да се представи със специално подготвени танци, хореографии и музикални изпълнения.

Освен в един от основните формати на конкурса Miss World Talent, Ромина Андонова ще покаже и отлична спортна форма и подготовка в друг от основните кръгове Miss World Top Fitness/Sports.

Самата тя от година насам се занимава активно с бокс.

На финалната гала-вечер “Мис България” 2010 ще се представи със специално изработени за нея дизайнерски тоалет на Феде Фешън Студио, официален дизайнер на “Мис България”.

Снимки: Сп. Булка

Междувременно Мис България 2010 Ромина Андонова и Мис България 2009 Антония Петрова станаха лица на най-новата линия на Versace -Collection Donna при представянето й в София, съобщиха от .

*Антония Петрова и Ромина Андонова (Снимка:)

Преди това пък потренира заедно с волейболният ни национал Матей Казийски и топмодела Виктория Джумпарова, като тримата съчетаха полезното с приятното и заснеха и фотосесия: