Мис България 2011 Ваня Пенева стана баджаначка с Анелия. Ваня е новото гадже на известния пловдивски ерген Мартин Данона, който преди време имаше връзка с фолк дивата.

Прелестната брюнетка, която украси красивата си глава с короната Мис България през 2011 година е зарязала ученическата си любов и е последното гадже на Данона.

Мартин, който стана популярен като гадже на фолк певицата, е направо луд по новата си изгора. След като изживя бурна връзка с Анелия, която окончателно приключи миналата година, Данона утеши мъката си в компанията на млади девойки. Мартин обаче често се заглеждал по знойните красавици из заведенията.

*Ваня

Говори се, че певицата го е зарязала, заради твърде разкрепостеното му поведение и настояванията му да участва в тройки и четворки с други жени. Накрая обаче й писнало и двамата се разделиха.

„Тя беше влюбена, даже го обичаше. И не издържа, реши, че е по-добре да се раздели с него, отколкото постоянно да се мъчи да свиква с мисълта, че може някой ден да го дели с друга в леглото”, разказва колежка на Анелия.

След разлъката си с Анелия, Данона завъртя главицата на русата пловдивчанка Елена Янкова. Дори се заговори за сватба до публичния арест на семейство Янкови.

След последния провал на любовния фронт, сега Мартин Данона има връзка с Ваня. А колко дълго ще продължи тя само времето ще покаже, пише „България днес”, цитира hotarena.net.

*Данона и Анелия