''Странно ми е малко все още. Хората вече ме познават, спират ме, поздравяват ме, но още не съм свикнала с популярността. Е, вече и жълтите вестници успяха да пишат за мен и да се опитат да ме оплюят, но какво от това?"

Това сподели пред TV7 Нанси Карабойчева, която спечели конкурса „Мис България 2013“, пише blitz.bg.

„Когато останахме тройката накрая, аз бях в такъв шок и бях толкова щастлива, че се разплаках и не повярвах като чух името си. Стоях като препарирана, не знаех накъде да вървя. И родителите ми се чувстват странно – и тях ги поздравяват, и те не могат да свикнат още с това“, разказа красавицата.

Нанси подчерта, че с приятеля си имат 3-годишна връзка, преминала през различни изпитания, но укрепнала и станала още по-силна.

„Имали сме периоди, в които сме си общували от разстояние, много сме си липсвали. И… нещата вървят към сватба. След година вероятно ще се сгодим, а по-късно ще се оженим. Сватбата може и да е след година, може и да е след три. Зависи той как се държи“, пошегува се миската и допълни, че мечтае да има три деца.

За интригите и скандалите, които се развихриха между напористите кандидатки за „Мис“, Нанси сподели, че това са неща, които вече е загърбила.

„Могат да пишат за мен каквото си искат, но аз знам какво е вярно“, допълни тя и заяви, че красотата е субективно понятие, но що се отнася до характера й тя ще се опита да го развива „в положителен аспект“.