Мис България 2013 Нанси Карабойчева духна в Румъния, твърдят източници от Пазарджик.

Светската шумотевица не се отрази добре на най-­красивата българка и момата от близкото с. Юнаците забягна към северната ни съседка. От два месеца 21-годишната блондинка живее в Букурещ, където гаджето й - волейболният национал Добромир Димитров, продължава спорната си кариера, пише ''Всеки ден''.

В края на септември разпределителят на „Пирин" Разлог облече екипа на КСМ Букурещ за новия сезон 2014/2015 година. Нанси решила да се възползва от шанса и стегнала куфарите за страната на граф Дракула, за да живее като глезла покрай гаджето си, който също е от Пазарджик, обясниха нейни приятелки.

„Засега смята да остане там поне година, ако си намери професионални ангажименти може да смени държавата", издадоха приятелките на татуираната съблазнителка. Нанси, която в момента е студентка по информатика и статистика в УНСС, дори се прехвърлила на дистанционно обучение и когато не обикаля моловете в румънската столица, заляга над учебниците.



Дружките й издадоха още, че Нанси е супер ревнива и се опасява, че някоя палава букурещка може да завърти главата на Добромир и да я остави без гадже. Иначе Мис България 2013 много си падала по волейбола, дори е бивша състезателка на пазарджишкия тим „Хебър".

Въпреки скорошната си имиграция, на Нанси Карабойчева ще й се наложи да се върне за кратко у нас, където я окачва кулинарно приключение. На 15 декември красавицата ще участва в новото предаване „Специална пратка" на Нова телевизия.

Идеята е в разгара на предколедната треска ­ от 15 до 19 декември, от 18 часа зрителите да разберат какво е усещането, когато известна личност се озове на прага на дома им. Освен Нанси Карабойчева, в шоуто ще участват досадилият вече Евгени Минчев, Сашка Васева, Тити Папазов и ясновидката Николета. ВИП особите ще забъркват кулинарни изненади под зоркия поглед на майстор готвача Юри Велев.