Новата Мис България съвсем не е от скромните. Стари снимки на Нанси Карабойчева доказват, че тя далеч не е обикновеното селянче, за което всички я помислиха, когато се представи за първи път в конкурса за красота.

Напротив, момичето е доста отворено и готово за провокации.

На старите фотоси Нанси изглежда, меко казано, еротично. Гърдите й са съблазнително напращели и аха да прелеят през щедрото деколте. На всичкото отгоре миската е облякла розово потниче с дантелки тип „ела и ме изяж".

От други снимки в личния албум на Нанси също личи, че си пада по напращелите форми и прави всичко възможно да подчертае собствените си с подходящи сутиени.

Най-провокативна обаче изглежда снимката, на която Мис България 2013 позира облечена в напълно прозрачна блузка, през която се вижда не само гърдата, но и зърното й. „Това е скандал! На „Мис Свят" не допускат момичета, които имат голи снимки", ужасени са феновете на конкурсите за красота.

Засега не е ясно дали въпросната снимка може да мине за еротичен фотос, тъй като прозрачната блузка е дизайнерско решение и част от тоалета на Нанси, а не от еротична фотосесия. Въпреки това обаче, ако в световния конкурс сметнат фотоса за недопустим, най-вероятно на него ще трябва да се яви класираната втора Джулия.

*Нанси има татуировка на крака

Нанси лъсна с лицемерието си часове след големия финал, на който грабна короната за най-красива българка. Тя спечели шоуто със заявената си скромност на момиче, което живее на село и пасе крави, а се оказа, че от няколко години бръмчи в София по заведенията и само от време на време отскача да вижда родителите си в с. Юнаците.

Конкурс Мис България 2013 - финал