Марина Войкова от Елин Пелин. Дали на някого му говори нещо това име и коя е тя?

Почти никой не се сеща за последната ни Мис България, която бе избрана за най-красива българка само преди няколко месеца – на скромна церемония в края на 2015 г. ,

От Агенция ПИК са се опитали да издирят Маца от Елин Пелин, както бе наречена миската, но без успех. Носителката на короната се е покрила вдън земя и е направо неоткриваема. 21-годишната победителка в „Мис България“, която се окичи с евтина бутафорна корона с цветни стъкълца, вероятно купена за 20 лева от Китайско, може да бъде титулувана и за най-неизвестната ни миска, пише ПИК.

Славата й трая точно 2 дни и днес са малцина тези, които я помнят. 26-ото издание на конкурса, което се проведе миналата година, беше най-семплото и постно в цялата история на конкурса и предизвика само снизходителни усмивки.

Маца, която набързо бе посочена за новата Мис България, далеч не може да се похвали с природна хубост, а зрителите я титулуваха като „поредната грозотия“, пред която дори Мис Крокодил Антония Петрова блести, пише столичен таблоид. Дали заради това, или поради други причини, но Войкова е в неизвестност и отказва всякакви публични изяви, на които по принцип е длъжна да се явява според правилата на конкурса.

„Каква миска е тя? Тоца може и да е Крокодил, но не спираше да се показва по телевизията и се надпреварваше да гостува по всички предавания, а тази даде 2 интервюта и това беше“, коментираха потресени от поведението на най-красивата българка за изминалата година.

Малко след конкурса се появиха слухове, че невзрачната Маца може да се сбогува заради голите си снимки. От християнско сдружение „Православна младеж – Св. Петка Търновска“ скочиха срещу Маца, но не успяха да вземат короната на столичанката.
Всички помнят Жени Калканджиева, Наталия Гуркова, Ивайла Бакалова, Антония Петрова, Юлия Юревич, Славена Вътова, но не и последната ни красавица. Нанси Карабойчева от село Юнаци също не е от най-запомнящите се титулувани красавици, но от време на време и тя се вясва из медиите за разлика от Маца.