Мис България 2016 Габриела Кирова разкри в ново интервю, че не си пада по красавци, пише Tialoto.

23-годишната варненка, която спечели най-престижния конкурс за красота у нас през ноември, споделя пред списание Story, че в момента си няма приятел, но че предпочита успелите, пред добре изглеждащите мъже.

Тя смята, че момчетата-модели (нейните колеги) с перфектни тела са „прекалено изписани“.

„За мен един мъж трябва да излъчва мъжественост и класа, да е успешен, или поне да се стреми към успеха, да има желание да се развива. И разбира се, да е кавалер“, разкрива Габи предпочитанията си към противоположния пол пред изданието.

Красавицата не се притеснява, че е необвързана и че няма мъж до себе си в момента. Тя знае, че когато му дойде времето, съдбата ще я срещне с подходящия човек.

Относно спекулациите, че титлата ѝ е уредена, защото майка ѝ се познава с организаторите на конкурса и по-специално с Ирина Папазова, която е собственик на правата за „Мис България“, Габи заявява пред Story:

„Родителите ми нямат нищо общо с модните среди. Мама работи в сферата на туризма, а баща ми се занимава с недвижими имоти. Нормално е майка ми да се познава с г-жа Мира Матеева, защото аз работя във Vip Fashion Group с нея вече почти 7 години, но двете не са приятелки. С Ирина Папазова се запознах на самия конкурс.“