Една от ветеранките на конкурса "Мис България" Ваня Пенева е бременна, научи HotNews. Красавицата, която беше титулувана преди девет години очаква наследник от бившия депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев. Двамата са заедно от пет години, но това ще е първата им рожба. В Инстаграм профила си Пенева публикува черно бяла снимка, на която е гола само по воал.

До скоро влюбените го раздаваха повече безгрижно и не крояха планове за бебе. Няма и потвърждение двойката да се е подлагала на ин витро процедури и вероятно миската е забременяла по естествен път.

Пенева и Тренчев определено обичат пътешествията. За петте години, откакто са заедно, двамата почти обиколиха света. В модните среди се шушука, че масрафите поемала майката на бившия депутат - Илияна Алипиева, която държи над 10 луксозни бутика у нас и облича грандами като президентшата Десислава Радева.

В интерес на истината, 31-годишният Тренчев разполага с достатъчно средства и сам да спонсорира воаяжите си. Той е съосновател и изпълнителен директор на NexoBank – първата банка за дигитални активи. За сметка на това, Ваня Пенева към момента няма стабилни доходи