Мис България Радинела Чушева пробва да блесне като интелектуалка в телевизионно интервю за bTV, чу Hotnews.bg. За да разкаже как прекарва времето в условията на карантина, актуалната миска обясни, че чете „Господарката на Бога”. Всъщност става дума за книгата на Розмари де Мео „Господарката на Господ”, която дълго време бе №1 в класациите за най-продаваните томчета в България.

Макар че Чушева се усети и се поправи, опитите й да се покаже на „ти” с литературата се оказаха пълен крах, защото подобен роман като този на Розмари де Мео отдавна се е превърнал в нарицателно и заглавието много трудно може да бъде объркано. Междувременно тя пусна спешна обява, че си продава автомобила. Макар да е закупен съвсем скоро, най-коментираната миска реши да се раздели с лъскавото червено возило.

Радинела явно е преценила, че доста дълго време няма да пътува и решава, че сега е точният момент да изкара някой лев от автомобила си, пише "България днес". Най-красивата българка често се оплаква в социалните мрежи, че от всичко най-много й тежи липсата на пътешествия. През изминалата година ексадреналинката обиколи много градове в цял свят и твърди, че това й е хоби.

снимка:инстаграм радинела чушева