Няма опасност за здравето и живота на най-красивата бургазлийка Теодора Мудева, която бе провъзгласена за Мис България през 2018 година. В неделя вечерта тя бе настанена в болница, след като припадна по време на конкурса Кралица на Бургас в Летния театър в града. Тя се свлякла на пода и предизвикала паника, един от организаторите повикал линейка. По сценарий талантливата бургазлийка е танцувала в самото начало два кратки етюда заедно с партньор от клуба по спортни танци „Бургас 1975”.


Флагман.бг се свърза с организатора и лицензиант на конкурсите „Кралица на Бургас” и „Мисис Бургас” Илиана Мосинова, за да разберем какво реално се е случило зад кулисите на Летния театър в неделя вечер. Тя разкри, че всъщност хубавицата е припаднала в ръцете й и тя лично се е обадила на тел. 112, за да й бъде оказана първа помощ. В гримьорните е бил повикан и баща й, който е бил сред публиката. Той я придружил до линейката и в болницата.

Преумора и силен стрес от много ангажименти през последните дни са в основата на неприятния инцидент от снощи. Отличничката на Английската гимназия в Бургас се подготвяла за важен изпит, с който да покрие критерии по високите нива на SAT. Подготвяла се и за национално състезание в клуба по спортни танци в „Бургас -1975”. Флагман.бг научи от близка приятелка на Теодора, че тя не страда по несподелена любов, напротив - отскоро има гадже, двамата били лудо влюбени и непрекъснато били заедно. Той е бил в Летния театър, за да я гледа в целия й блясък.