Мис България Роси Иванова се завърна с гръм и трясък в хайлайфа на Руския бал в София през уикенда.

Красавицата, която мина през трудна битка с дрогата, даже успя да свали суперзвездата на партито - английската звезда Стивън Бауман от групата „Блейк", пише„Всеки ден".

Британският хубавец беше като залепен за родната брюнетка, като я остави само за да излезе на сцената. На коментара на водещия Драго Драганов, че е ясно с кого Роси ще си тръгне тази вечер, организаторът на бала Евгени Минчев полу на шега каза: „А, не! Стивън ще си тръгне с мен".



Лордът посвети галата на Емил Димитров, чийто паметник иска да построи в София. Минчев е започнал да събира пари за инициативата. Предстои му разговор с кмета на София Йорданка Фандъкова, която подкрепя проекта. По този повод на бала в ресторант „Друзья" присъства синът му, който връчи архивна плоча на баща си, разиграна на търг за 2000 лева между присъстващите светски персони.

Най-големи гъзари сред тях бяха пристигналите с Бентли бизнесмен Димитър Тодоранов и Ели Гигова, която вече не крие, че му е интимна приятелка.

Ива Екимова обра мъжките погледи, но най-екстравагантна беше Кристина Патрашкова. Журналистката пристигна с фамозен тоалет от най-новата колекция на „Долче и Габана" и обувки със златна дантела по тях. Патрашкова се похвали, че със същия ансамбъл обрала овациите и в Париж, където била за откриването на изложбата в Лувъра.

Сред най-одумваните бе и бившата депутатка Петя Раева, нашумяла с книгата си и продукт за отслабване. Раева, облечена в ефектна рокля с гол гръб, цяла вечер рекламираше лекарството си, което е супер хит в аптеките.



Бизнес дамата на годината Ружа Игнатова се похвали като новата съдържателка на легендарния Руски клуб в сърцето на София, който през последните 2 години бе затворен. Повод за много шеги и закачки стана менюто, изобилстващо от шокиращи названия като „тимбалче с козе сирене" и „свинско с картофен мъфин и гъбен дюксел".