В мощен звяр за 300 бона се вози най-обсъжданата миска Радинела Чушева, видя "България днес".Красавицата посещава дентална клиника в столицата, където прави усмивката си още по-перфектна за участието си в конкурса "Мис Вселена", който ще се проведе в САЩ. Ради е щракната да слиза от изключително скъп автомобил, возена от личен шофьор. Дали мъжът, който я закара лично до клиниката, е нает от миската, за да я обслужва, или е по-близък до сърцето й остава загадка. Потърсена за коментар, Радинела отказа да сподели какво точно се случва в любовния живот и дали наистина отново е сменила гаджето си.

Брюнетката няколко пъти е забелязвана в компанията на видимо по-възрастния от нея гологлав мъж. Често именно той чака или закарва Ради до местата, на които има работа. Автопаркът на най-красивата българка също е доста богат. Тя е забелязвана да шофира различен от този автомобил, чиято цена също не пада под 200 хил. лева. По време на последното си посещение при зъболекаря бившата адреналинка носи и бутилка скъпо шамапнско, с което да изрази благодарността си.

В последните седмици бившата танцьорка посещава често мястото, а причината е, че има нужда от естетическа промяна на усмивката. Подобен тип манипулации са популярни сред родния хайлайф. Повечето звезди вече се радват на искрящо бяла усмивка, с която вече се сдоби и 25-годишната хубавица. Радинела, която често диктува модата, този път залага на скъпарски анцуг в турскосиньо, който съчетава, макар и по странен начин, с високи и тънки токчета. В последно време трендът на официални обувки и спортно облекло е предпочитан от едни от най-известните звезди не само в Европа, но и зад океана. Радинела явно държи да е в крак с модата и залага на странния аутфит.