Не един, а два тузарски чифта сандали разхожда актуалната Мис България. Радинела Чушева се е сдобила с червени и сини еспадрили на световноизвестната марка „Луи Витон“, въпреки че аксесоарите са от новата лятна колекция и изобщо не се продават в България. Вероятно мацката е направил поръчка от магазин в Западна Европа, за да може да се похвали първа със скъпарските сандали у нас. Проверка на „България Днес“ в официалния сайт на марката показва, че всеки от чифтовете струва 590 евро, което се равнява на около 1200 лв.

Модни спецове са категорични, че става въпрос за оригинални обувки и няма как тези на Чушева да са реплики.Неясно е как Радинела успява да плати общата цена от 2400 лв., която се равнява на близо 4 минимални заплати.

Лъскавият начин на живот не е чужд на Мис България. Наскоро тя се завърна от почивка в тузарския гръцки остров Миконос, където беше в компанията на възрастното си гадже. Хубава кола и винаги актуални дрехи допълват визията на Чушева, която умее да привлича вниманието към себе