Една от най-красивите носителки на титлата “Мис България” Галена Димова каза “да” на любимия си, шефът на волейболен клуб ЦСКА Георги Георгиев.

Специално за дългоочакваната сватба бе отворена катедралата “Александър Невски”, където влюбените се врекоха във вярност пред Бога.

Кумове бяха руският олигарх Рослан Алмакаев и съпругата му Диана Коновалова.

Ролята на шаферчета изиграха 2-годишната дъщеричка на Галена и Жоро Виктория, която бе с мини-рокля, копие на тази на майка си, и четири-годишният син на волейболиста и брат на младоженеца Теодор Салтаров Георги.

След ритуалната зала бе църквата “Александър Невски”.

След като младоженците се врекоха във вярност й пред Бога, гранд-тържеството се пренесе в облечената в розово бална зала на хотел Кемпински-Зографски.

Комбинация между розово, череша, екрю и златни нишки бе и приказната рокля на Галена.

На дизайнерката Невена Николова и отнело четири месеца да изработи ръчно сватбения тоалет на булката, както и ръчно да зашие 10-те хиляди камъни сваровски и розови перлички.

Над 400 души поздравиха младото семейство. Сред тях бяха Боби Михайлов, Тодор Батков, Слави Бинев, Димитър Джамов, Петър Лашов, Георги Илиев-Майкъла, Краси Каракачанов, Ники Кънчев, дизайнерките София Борисова, Анелия Петкова на “Брйдъл Фешън”, Мирела и Момчил Ненчови на SSG, един куп носителки на титли за красота, бизнес-партньори на Георги Георгиев, целият волейболен клуб на ЦСКА, роднини и куп приятели…. и много, много журналисти.

*Малина (Д)

Музикалната програма също бе повече от богата – Преслава, Галена, Малина, Устата, Илиян, Искрен Пецов, Драго Драганов изнесоха по един мини-концерт в чест на младото семейство.


*Булката с Преслава

Разбира се най-активна на дансига бе булката, за която нямаше тайни нито в поп-фолка, нито в ръчениците.

Сватбените ритуали започнаха от представянето на свекървата и тъщата, минаха през разчупването на погачата, разрязването на пет-етажната сватбена торта и хвърлянето на букета, който се озова в ръцете на една от волейболистките на ЦСКА.

Купонът продължи до ранни зори, а ПР агенцията на сватбата ВИП Комюникейшън, пожела на Галена и Георги семейството им да се увеличи с едно момченце.

*С Нина Никол и Патриция Кирилова


*Младоженците с Ники Кънчев




*Младоженецът с Илиян

Снимки: инж. Пламен Колев за ХайЛайф/Facebook