Нов дом в Ориндж Каунти - квартала на богатите, до брега на океана и сбъдване на американската мечта. Луксозен комплекс с прекрасна панорама, финансова стабилност и живот като на кино със съпруга си и двете си деца. Всичко това описва живота на Мис България 2002 Теди Бургазлиева в САЩ. Със своята половинка Симеон и близнаците Раян и Ема най-красивата българка за 2002 година се мести в Отиндж Каунти преди броени дни.

Четиримата се нанесоха в тузарски затворен комплекс с басейн, палми и приказен син хоризонт над океана. Всичко това се случва в разгара на епидемията с COVID-19, която в сряда регистрира рекорден брой смъртни случаи в САЩ - 2569 починали за едно денонощие. Президентът Доналд Тръмп обяви, че пикът на заразата вече е преминат и очаква скоро икономиката на САЩ да се съживи. "Преосмислих някои приоритети в живота си и се отдадох на 100% на малките сладкишчета.

Преместихме се в Ориндж Каунти и разузнахме градините и училищата в района. Все още имаме неразопаковани кашони и доста несвършена работа", сподели Бургазлиева и допълни, че със съпруга й Симеон, който също като нея емигрира зад Океана преди години, без да има познати и приятели, работят по уникален световен проект - градове на бъдещето в целия свят, построени сред природата в гори, без коли, стрес и мръсотия.

"В тях няма да се притесняваш дали ще можеш да си платиш наема и дали ще имаш работа. Хората ще се фокусират върху това да водят максимално щастлив живот и да израстват в личен и професионален план. Ние ще сме първите жители на това място, което ще създадем. В момента търся земя за целта, но все още нямаме достатъчно средства, за да го осъществим, затова търсим инвеститори.", разказва тя.

"Идеята е да си почиваш в мястото, където живееш. Със Симеон имахме възможност да изживеем луксозния живот, с най-яката гледка от луксозната къща с басейн. Сега искам друго - децата ми да живеят сред природата, да се въргалят в пръстта, да си играят с шишарки и да няма коли и мръсотия", споделя Бургазлиева.

снимка:инстаграм теди бургазлиева