“Любовната ми история с Мартин Мартинов (“Мистър България 2009” - б.а.) започна през лятото в България. Щях да стоя само две седмици, но най-добрата ми приятелка ми подари билет с още месец престой”, раздипли любовната си история Теди Бургазлиева пред “Труд”.

“Мис България” и Мартин се запознават чрез общи приятели преди 3 години и оттогава поддържат връзка по Интернет. Намират общи интереси, особено любовта към пътешествията.

“Това лято за малко да се разминем, защото той пътува за Корея по работа, а аз трябваше да стоя малко в България. Но съдбата си знае работата. И се видяхме на живо на морето”, разказа още Теди и добави: “И двамата сме романтици и вярваме в любовта от пръв поглед. Явно това е причината тя да ни връхлети изневиделица. Никога не сме и предполагали, че нещо такова може да ни се случи. Два дни преди да се върна в Ню Йорк, Мартин ми подари пръстен по най-романтичния начин на света. Беше много вълнуващо и неочаквано. Но този пръстен не е знак за предстояща сватба, а символ на силните ни чувства един към друг.

Нашият годеж не носи значението на думата според всеобщото схващане. Бях омъжена и сега повече от всякога имам реална представа каква отговорност е бракът. Затова с Марти нямаме намерение да избързваме.

Той вече е в Ню Йорк при мен, където ще продължи с кариерата си на модел и ще учи майсторство, а аз ще съм брокер на недвижими имоти и ще работя по модната си линия, като от пролетта ще включа и дизайн на обувки”, завърши щастливата Бургазлиева.