Скандално сладката Мис Крокодил направи поредното гръмко изявление и в типичния си интригантски стил забърка нов скандал, който хвърли в потрес всички, интересуващи се от нейните медийни изяви.

След като в продължение на повече от три години Антония Петрова бе оплювана по цял куп модни издания заради несправедливо спечелената корона на ''Мис България'' и бе обявена за страшилище №1 на България, след като бе отвличана и шамаросвана от настоящия си съпруг пред очите на две държави, най – после тя изпадна в откровение и заяви, че останалите манекенки са просто едни грозотии, които й завиждат на красотата.

Бившата г – ца Петрова коментира и тазгодишното издание на ''Мис България''. Според нейното вещо мнение, инициативата е претърпяла пълен провал, а участничките в престижното издание са станали чисто и просто жертва на отвратителна подигравка. Младите им имена били забъркани в ужасяващи скандали за пари и несъществуващ рейтинг, а отношението към тях било повече от потресаващо, пише skandalno.net.

Когато самата Антония станала върховната миска през 2009 –а, такива неща на конкурса нямало и въобще не може да става дума за каквато и да е спекулация. Тогава на ''Мис България'' не се гледало само като на ''машина за пари'' и момичетата получавали доста повече поощрения, сравнено със сегашните претендентки за короната. Категорично отрича, че самата тя си е платила, за да завладее първото място.

Мис Крокодил отхвърля и всички обвинения, че е жадна до безумие за медийното внимание и прави всичко възможно, за да се появява под светлините на прожекторите. Дори никога през живота си не се била обаждала на журналистите, за да й пишат статии в нейна полза. Напротив, дори се стремяла по всякакъв начин се мъчела да отказва интервютата на напиращите репортери, които сами се лепели за нея като магнит на хладилник.