Най – коментираната у нас красавица Антония Петрова за пореден път събра милиони антилайкове като заяви, че вече съвсем не й дремело какво мислят и говорят за нея в България.

След изненадващата победа на конкурса ''Мисис Русия Свят'' тя беше категорична, че руската корона на призьорката съвсем не можела да се сравнява с нашенската, защото била от чисто сребро и с истински камъни.

''Короната на Русия е от чисто сребро, на нея има истински камъни. Освен това е в пъти по – тежка, което достатъчно говори само по себе си. Ако тръгнеш да сравняваш Мисис Русия с Мис България, все едно да оценяваш тежестта на Мис България и Мис Люлин например, разликата е огромна'' – каза нарочената за най – грозна българска миска.

По нейното вещо мнение, короната на руските красавици съвсем не струва 20 000 американски долара. В това свое изказване Антония отдалеко намекна за слуховете, че съпругът й Саша Бередин е платил толкова пари, за да я курдисат нея на първото място. Тя разкри, че някои от останалите участнички – рускини били наистина мултимилионерски съпруги, движели се с охрана от по няколко горили, имали имоти в Париж и на Хаваите.

Антония Петрова е убедена, че да се говори за подкупване на журито точно в Русия, която била страната на свръхбогатите олигарси и най – красивите жени на света. Поради тази причина, всички злобни коментари по неин адрес били чиста измислица и дело на хора без работа, пише skandalno.net.