„Мис Пепеляшка“ се завръща в ефира на NOVA с нов сезон и серия интригуващи ситуации на 17 ноември в 20.00 ч.

Една градска принцеса и едно момиче от село ще дръзнат да разменят обувките и местата си… за няколко дни. Едната ще се сбогува с лукса, за да се изправи лице в лице със сурова и напълно непозната за нея действителност, а другата ще напусне живота си на село, за да попадне под светлините на прожекторите.

Толкова сложно ли е да се измъкнеш от големия град за няколко дни и да се вмъкнеш в живота на едно обикновено момиче на село? Вярно ли е, че принцесите плачат, само ако счупят маникюра си? Докъде се простират митовете и легендите и как се раждат приказките, разкрива новият сезон на предаването.

В първия епизод на „Мис Пепеляшка“ предстои да видим една Мис – отличничка, носителка на шест титли от конкурсите – Мис Силикон, Мис Плеймейт, Супер тяло на годината, Блондинка на годината и Еротичен модел. Гентиана Халити е градско момиче и е виждала село само по телевизията и през прозореца на автомобила си.

Тя е принцесата на мама и кралицата на мъжките сърца. Притежава и куража на истински рицар, хвърляйки се с хъс в приключението „Мис Пепеляшка“. Само след няколко часа обаче, принцесата ще се моли добрата фея да я спаси и кошмарният ден никога да не се повтори в живота й. Скоро ще разбере, че фобията й от насекоми, които са навсякъде, далеч не е най-големият й проблем.

От другата страна на огледалото застава Магдалена Ганевска - едно момиче от село, за което София до момента е позната само от телевизионния екран. Тя е отличник в селската работа. Всеки ден помага на семейството си в отглеждането на зеленчуци и селскостопански животни.

Единственото й забавление са срещите й с приятели, а дискотека вижда най-много веднъж в месеца. Луксозните дрехи, гримове и СПА за нея са само лъскави образи от рекламите… До влизането й в „Мис Пепеляшка“.