Конкурсът "Мис Пернишко дупе" се превърнал в чиста порнография, пише блиц.

В усилията си да изпъкнат пред останалите претендентки някои от момичетата преминали границата на благоприличието и смъкнали дрехи и задръжки пред разгорещените мъжаги в залата. Разкрепостените девойки не само се кълчели около гостите, но и най-безсрамно ги събличали и опипвали по интимните части.

било в три кръга, а водещ бил Диан Жокера от риалити шоуто "Стар Академи". Момичетата дефилирали в първия кръг с вечерни рокли. Във втория пели, танцували и рецитирали, а в третия - най-скандален и финален етап, показали прелести по бельо.

Изпълненията на сцената стъписали организаторите, които не очаквали до такава степен участничките да се раздадат, за да се окичат със славната титла "Мис Пернишко дупе". Някои от мераклийките не се притеснили дори от повечкото си килограми и без свян разходили телеса из "Червения салон" в града на миньорите, съобщават от

25-годишната руса гърла Мирела е "Мис Пернишко дупе". Тя пребори останалите 6 претендентки за титлата и грабна голямата награда от 3000 лв. Първа подгласничка стана 22-годишната Румяна, която взе 1500 лева, а трета – 22-годишната Силвия с награда от 500 лв.