В живота на Дорис има много промени. Тя вече е студентка по Мениджмънт. Разделила се е с дългогодишния си приятел и има нова любов. Тя приема с насмешка клюките, които от две години гравитират около нея.

„Бившият ми приятел не е купил титлата Мис Плеймейт 2010, хората ме избраха. Като няма реални скандали около публичните личности, хората ги създават, за да е по-интересно”.

Дорис и бившият й партньор са се разделили по взаимно съгласие, но са останали близки приятели и все още поддържат връзка.

„Ние бяхме доста години заедно, но просто връзката се изчерпа. Въпреки, че сме разделени, ние си останахме много близки. Аз все още много го обичам като човек”.

Новият приятел на Дорис е с четири години по-голям от нея. Запознали ги общи приятели и са заедно от седем месеца, дори живеят заедно.

„Много съм щастлива, аз си падам по сериозните връзки. Той е много чиста душа, много непокварена личност. От известно време живеем заедно”.

Дорис желае да развива собствен бизнес и вече има идея с какво точно ще се занимава, пишат от blife.bg.

„Харесва ми да уча, да се развивам. Аз вече от две години съм в бизнес средите и много обичам работата си. Имам ясна идея с какъв частен бизнес искам да развивам, но все още не бих искала да го споделям”.

Относно слуховете, че доста мъже са предлагали големи суми, за да бъдат с Дорис, тя каза:

„За никой не е тайна, че някой от популярните момичета практикуват най-древната професия. Аз не обвинявам никого. Да предлагали са ми, но това не буди никакъв интерес в мен. Аз не съм се продала”.

Преди време в Интернет пространството се появиха полуголи снимки на Дорис, които според слуховете са част от домашно порно филмче.

„Това е поредният слух, че имам порно клипче. Няма нищо такова, това са мои снимки, доста стари, които са изтекли по някакъв начин в Интернет. Никога не съм си правила подобно порно клипче”.