Скандалът между Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова и перукерката Вили Боршукова не стихва.  Блондинката скандализира, като обяви, че е бита в салона за красота на Боршукова, а сега показа как гримира сининатата си - покрива я с тежък фон дьо тен. А излязоха скандални чатове, в които се твърди, че цялото нещо е фантасмагория и е инсценирано от Жанета Осипова. Синката всъщност не била синка, а била умел грим.

За инцидента първа проговори плеймейтката, която използва официалния си профил във Фейслук като трибуна за популяризиране. Откровенията на блондинката меко казано шокираха приятелите и в уебпространството, а близките й такива скочиха в яростна защита. Сред тях и певицата Гери- Никол. “Вили Боршукова ме преби в салон за красота, на който тя е собственик в град София. Дамата сее лъжи и обвинения срещу мен, твърдейки, че съм оскърбила нея и нейните служители. Искам да ви уверя, че думите й са пълна лъжа и я предизвиквам да снеме записите от камерите, които работеха, и да ги предостави”, ожали се Осипова.

Истината като че ли лъсна в таен чат между нея и Ивайло. Русокосата фурия първо е изпратила снимки на насинените си крака. „Едва ли тия синини са от това“, пише Ивайло. „Не много ясно“, отвръща тя. Мачото й отговаря, говорейки за себе си в женски род: „И аз съм ги правила тия номера с Радослав“. Осипова отвръща: „Инсценирах всичко, ама знаеш как“. Разбира се, реакцията не закъсня и близки до двамата споделиха, че това са фалшиви чатове, които целят нова провокация към Жанета.

На Боршукова от години й се носи слава на скандалджийка. Бивши нейни служители също потвърждават бурния й нрав, а за физическа саморазправа са съобщавали и други клиенти на салона й. HotNews не се наема да застава на която и да е страна, но все пак плеймейтката извади и медицинско, което говори за нанесените удари върху крехкото и тяло. Прекалено филмово ни идва да се самонасинила и самонабила. Също така изникват и други въпроси като: Защо г-жа Боршукова публикува видео само от входната врата на салона й? Дали материала не е изрязан спрямо нуждите за защита?