Коментарите и вълненията около настоящия сезон на „Черешката на тортата“ не стихват. Някои са обидени, други възмутени, трети не знаят коя страна да вземат.
За щастие нещата си дойдоха на мястото след епизода от деня на влюбените 14 февруари, когато Нора Недкова затвърди образа си на мъжко момиче като остро се противопостави на невиждано досега човешко унижение – полугол младеж да бъде нощна лампа на гримьора и стилист Валентин Кулагин. 

Това обаче не е всичко. Момчето беше с нахлупен на главата хартиен плик с дупка за очите. Картинката приличаше повече на спешни мерки при хипервентилация, отколкото на изкуство. Натрапвано на цени и елитарност беше толкова брутално, че Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова не издържа и зашлеви словесен плесник на домакина.
В началото на своето участие в Черешката Нора и Валентин дадоха заявка да бъдат партия, но прямата варненка скоро регистрира опитите да се използва популярността ѝ по доста нечистоплътен начин и се отдръпна.

Очаквано Нора не се сдържа да слуша какви колосални средства е потрошил домакинът Кулагин за вечерята, как се подлагат на унижение хора, както и зле прикрития стремеж за победа.
Единствено тя се осмели да каже истината във всичките ѝ измерения: „Цялата вечер беше един цирк, една пародия, организирана от един незрял човек. Беше ни показана една фалшива фасада и лъскава опаковка, зад които се крие самотник, който всяка вечер се прибира и заспива сам“.