Мис Плеймейт Михаела Тодорова стана на 22 години и получи необичаен подарък-втора корица на списание „Плейбой”. Блондинката от Казанлък позира само по торта и обяви, че равносметката й на тази дата е повече от положителна. „Най-близките ми знаят, че обичам, дори обожавам рождения си ден!

Хората често правят равносметки, когато оставят година зад гърба си - аз съм повече от горда със своята - за една календарна година успях да докажа на себе си и на всички погледи, насочени в мен, че няма връх и цел, които да не мога да преодолея, ако съм си наумила! През месец Ноември бях избрана за Miss Playmate и коронясана за най-сексапилна жена в България!

Получих и получавам стотици послания, съобщения и коментари от млади момичета и зрели жени, които неуморно изразяват своята подкрепа към мен! Освен любовта и подкрепата на публиката и близките ми, най-голям подарък за мен е втората корица на най-обичаното и популярно мъжко списание Playboy! От утре отново лицето ми ще изгрее на корицата!

Благодаря на всеки един човек за подкрепата, милите думи, дори и за критиките, които сте ми дали! Защото аз знам, че не съм перфектна, но имам всички предпоставки да бъда и с всеки ден се доближавам все повече до съвършенството”.

снимка:инстаграм михаела тодорова