"Няма банки, няма криза! В джоба ми парата влиза!”, се пее в една песен. Това се отнася и за победителката в конкурса Мис Плеймейт Михаела Тодорова. Напук на кризата, за която всеки говори и усеща, русокосото изкушение си купи джип за повече от 100 бона. Михаела яхна мощно возило, марка Порше. Сексапилната блондинка сама се похвали с новата си кола. "Моето ново бебче", написа плеймейтката позирайки до мощното возило.

Джипът не е от най-бързите, но за сметка на това вътре цари истински лукс. Купето е от кожа, има подгряване на седалките, както и куп екстри. Разбира се Тодорова избира да си взема кола с автоматични скорости. Тя още не може да се нарадва на новата си придобивка. Преди да бъде обявено извънредното положение Тодорова се скъсала от работа - снимала реклами, участвала в предавания, а повече от приходите спестявала, за да ги добавил към чека, който получи миналата година заедно с короната Мис Плеймейт, за да си купи джип.

Според клюкари в светските среди по-скоро плеймейтката е заработила парите с нерегламентирани дейности, познати на обществото ни още от дълбока древност. В момента Михаела живее с годеника си извън София. Плеймейтката се похвали, че се е сгодила в началото на годината, но продължава да крие мъжа до себе си, тъй като не иска да го вкарва в светските среди, пише „България днес”.

снимка:инстаграм михаела тодорова