Мис Плеймейт 2008 Мария Цветкова се оглеждала настървено за нови жертви, след като беше зарязана от милионера Динко Динев.

Според запознати с фриволния й живот, тя съвсем не тъгувала кой знае колко, защото била сигурна, че съвсем скоро ще улови нова рибка на хлъзгавата си кукичка.

Сред набелязаните цели били баджанаците Валери Божинов и Николай Михайлов. Мария съвсем не се притеснявала от техните издигнати на пиедестал възлюбени Николета и Алисия, защото се имала за по – хубава и разтропана от тях.

Дори споделила пред свои съратнички, че Валери й се струвал най – лесен за оплитане в мрежи, защото въпреки успеха си на футболното игрище, в живота си останал доверчив. По нейно мнение пък Михайлов не бил толкова влюбчив, но лесно се поддавал на сексуални провокации, пише skandalno.net.

От противниковия лагер на Николета Лозанова все още няма изявления по този въпрос, вероятно защото личната плеймейтка на Божинов все още е твърде заета да си наваксва след тежката бременност. Алисия обаче съвсем не била толкова мълчалива по темата и като разбрала за апетитите на Цветкова, започнала да разпитва за нея своите дружки.

''Добре де, каква е тая сега? Миска ли е, проститутка ли е, певица ли е? Да дойде, пък да я видим колко струва, дали е нещо повече от мен!'' – таралежила се Алисия.