Лили Иванова, която е бивша приятелка на Иво Чобанов – Иво Пилето, когото Благой Иванов – Багата посочи като човека, който го наръга, твърди, че това не е вярно.

”Не познавам Дъмпела, но познавам Багата. Благой го познавам от телевизията и от вестниците. Наскоро стана този нов шум. Иво Чобанов вечерта, когато стана инцидентът, беше с мен. Ако той нещо е направил, и аз трябва да съм била там. Във въпросната вечер вечеряхме в ресторант. След това минахме през въпросното заведение “Домбо”, в което стана инцидентът, чухме две балади и си тръгнахме. Това беше между 12 и 1 след полунощ. Две песни са грубо десетина минути. Наръгването е станало след 3 часа. Не е Иво. Явно някой се опитва да отклони вниманието”, коментира Лили пред ТВ7 в предаването на Люба Кулезич, пише blitz.bg.

Мис Силикон 2011 не смята и не вярва, че Иво Пилето е сутеньор, както се пише и говори.

”Живели сме доста дълго време заедно, за да разбера или чуя нещо такова. Нито съм присъствала на такива разговори, нито съм виждала жени около него”, сподели още Лили.

Миската призна, че тя е в основата на раздялата й с Пилето. “Аз съм виновна за раздялата. Преди това бях сред хора, сред които лъжата бе нещо нормално. Така постъпих и при него. Лъжата не е малка. Той обаче не може да понася лъжи. Каза ми, че няма малки и големи лъжи. Така се разделихме, но сме в много добри отношения, сподели още Лили. – По време на връзката ми с Иво бях нормално глезена. Той покриваше част от разходите. Интересно е, че когато се запознахме, не знаеше коя съм аз. Не знаеше, че съм Мис Силикон. Впоследствие му казах. Аз обаче не съм модел и не съм манекенка. Това бе първият и последният конкурс, в който съм участвала.”

Припомняме, че Благой Иванов – Багата бе наръган в клуб „Домби“ в началото на тази година. Първоначално за инцидента бе задържан и обвинен Даниел Стефанов – Дъмпела. След като Багата излезе от кома, посочи като извършител Иво Пилето.

Пилето беше задържан заедно с Мариян Бонев и Павел Симов на 28 септември при спецакция на ГДБОП и СОБТ. Тримата са привлечени като обвиняеми за участие в престъпна група и склоняване към проституция. Чобанов е и основен заподозрян за нападението срещи Благой Иванов - Багата.