Най-изкусителната силиконка за 2013 година Джулиана Гани се оказа неуспяла певица.

Сексапилната красавица, чиито прелести й спечелиха приза „Мис Силикон 2013“, се оказа с любопитна биография.

Точно преди година съблазнителката се яви като участничка във формата „Мюзик Айдъл“. Тогава обаче журито бе категорично, че й липсва талант на певица.

За сметка на това силиконовите й прелести я изстреляха на върха тази година. И 21-годишната пловдивчанка безапелационно бе обявена за „Мис Силикон“ тази година.

Хубавицата има в актива си няколко пластични операции, впечатляваща гръдна обиколка и деколте, за което и самата Андреа би й завидяла. Тя буквално побърка мъжете по време на конкурса в Слънчев бряг.

Пред погледите на публиката и журито в състав Гери Райчевска, Асдис Ран, Йоана Христова, фолк певицата Магда и Ваня Тошева девойките разкриха всичките си таланти. А за радост на присъстващите Джулиана показа завиден сексапил и пищни форми.

Неустоимата съблазнителка се съревновава с още 13 тунинговани мацки. И буквално отвя с физическите си данни конкуренцията.

Любопитен факт е, че сред участничките в конкурса за първи път се явиха и транс сексуални. Специално за събитието пристигна Джулиана Джейма. Екзотичната брюнетка от години живее в Монте Карло. Тя спретна шеметно шоу, но въпреки това журито даде приза на горещата й съименничка Джулиана Гани, пише „България днес“, цитира hotzona.bg.