Мис Силикон става част от поредицата „Откраднат живот”. Боряна Миткова, която грабва титлата през 2016 година, за първи път ще играе в такава продукция. Появата й ще бъде във втория епизод на новия сезон, който се снима в момента. Боряна проговори неотдавна за новото си поприще. Тя призна, че се е притеснявала преди дебюта си в киното.

Миската е получила голяма подкрепа от актьора Емил Марков, който влиза в кожата на доц. Петър Захариев. Боряна е очарована от професионализма и приятелската среда в екипа на поредицата.

„Поканата дойде от моя позната, не беше очаквана изобщо. Много се притеснявах, защото това е първата ми от този тип изяви. След като започнаха снимките, видях, че няма нищо страшно. Всички бяха изключително мили с мен", признава брюнетката. Малко преди дебюта си в поредицата, Боряна прави и друга крачка — увеличава бюста си. Само преди около месец тя се подлага на операция и днес може да се похвали, че притежава едни от най-големите бомби у нас. „Сложих си двойно по-големи импланти. Преди имах по 420 кубика, а сега са по 830 и от двете страни”, хвали се Миткова.